1. Innen indulj
  2. »
  3. Dunaszerdahely – A.A. csoport

Dunaszerdahely – A.A. csoport

dunaszerdahely-aa-gyules-helyszine-reformatus-templom
Gyűléseink helyszíne a református templom bibliaterme

Az Anonim Alkoholisták dunaszerdahelyi csoportja 2019. szeptember 30-án tartotta alakuló gyűlését a város református templomának gyülekezeti termében. Az alapítás szolgálata Marianna és Ottó nevéhez fűződik: az ő vállalásuk nélkül aligha indulhatott volna el Szlovákia első magyar anyanyelvű AA-csoportja.

A csoport alapításához a veszprémi Viadukt és a győri Rába csoportoktól kaptunk segítő támogatást: a győri csoportok mellett a mosonmagyaróvári Lajta csoport szponzorálása segített bennünket a józanodás útján.

A csoport gyűléseit hétfőnként 18:00 órai kezdettel tarjuk a dunaszerdahelyi református templom bibliatermében. A hónap utolsó gyűlései nyitottak az érdeklődők előtt.  A vírusveszély időszakában 2020. november 6-tól péntekenként 18.00 órakor online gyűlésen épülünk (SKYPE).

A megalakulás óta havi rendszerességgel tartjuk lelkiismereti gyűléseinket.  Működésünk egy éve alatt időszakos szervezettséggel a nagykeszi Nádej – Reménység reszocializációs intézetben épülőkhöz juttattuk el az AA üzenetét.

Csoportunk tagja az Anonim Alkoholisták Pannon Régiójának.