1. Innen indulj
  2. »
  3. Lelki Ébredés csoport –...

Lelki Ébredés csoport – Székesfehérvár

szekesfehervar-anonim-alkoholistak-gyules-helyszin-civil-kozpont
Gyűléseink helyszíne: Fehérvári Civil Központ, Rákóczi u. 25.

A székesfehérvári “Lelki Ébredés” AA csoport 1993 február 23-án alakult. A Családsegítő Szolgálat akkori vezetője kezdeményezte a csoport létrehozását és nem érintettként pár, érintett közreműködésével indult a csoport. A 3 érintett társunk mellé hamarosan többen csatlakoztak a városból és környékéről. A helyiséget a Családsegítő Szolgálat bocsátotta a csoport rendelkezésére.

Pár év után a csoport látogatottsága növekedett, így a csoport “kinőtte” a helyiséget, Így új helyet találtunk. 2015 Óta a városi Civil Központ helyisége a tevékenységünk helye.Heti egy alkalommal tartjuk a gyűlésünket, kedden 18.30-19.30-kor.

2005-ben felvettük a kapcsolatot a Székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórház Pszihológiai Osztállyal. Engedélyezték heti egy alkalommal a csoport részére az üzenet átadást, 1 órai időtartammal. Ennek kézzelfogható eredményeként több érintett társunk csatlakozott a csoporthoz, ma is aktív felépülők több éves józansággal. 2015 óta évi négy alkalommal tartunk AA gyűlést a Nágocson működő szenvedélybeteg intézményben, az ott felépülő társainknak. Március óta ez a tevékenységünk járvány miatt szünetel! A csoport létszáma 30 fő körülire tehető.

A gyűlések látogatottsága alkalmanként 12-15 főre tehető. Legidősebb felépülő társunk 25 évnél tart!