1. Innen indulj
  2. »
  3. Válaszút csoport – Győr

Válaszút csoport – Győr

czuczor-gimnazium-gyor-anonim-alkoholistak-gyulese
Gyűléseink helyszíne Győr, Czuczor Gergely Bencés Gimnázium

Csoportunk 2020. január 22-én tartotta alakuló gyűlését Győrben, a Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumban (Győr, Széchenyi tér 8-9.) Hálával tartozunk a gyűléshelyet bitosító Sárai-Szabó Kelemen perjel úrnak.

Fiatal csoportunk – a két, már működő mellett – egy újabb ajtót nyitott a józanodni vágyók felé. Gyűléseinket szerdánként 17:30-tól 18:30-ig tartjuk. Szoros kapcsolatot ápolunk mindkét győri csoporttal, valamint a környékbeli társainkkal, csoportokkal. Csatlakoztunk az A.A Pannon Régióhoz, és az V-ik Regionális Találkozó szervezésében is részt veszünk, illetve a továbbiakban is részt kívánunk venni.

Sajnos a járvány miatt szüneteltetni kellett a gyűléseinket, de a társaink által indított Skype-gyűlésekhez mi is csatlakoztunk. Természetesen amint lehetőség adódott, azonnal újra indítottuk az élő gyűléseket, s ezek a mai napig működnek.

Csoportunk nyitott minden társunk, minden csoport felé, a régióval, és az egész AA-közösséggel kapcsolatos kérések, szolgálatok teljesítésére készen állunk, csakúgy, mint tapasztalataink átadására és mások tapasztalatainak befogadására.

Örömteli és hálás feladat számunkra a 2021-es Országos Találkozó szervezésében, s az azzal kapcsolatos szolgálatokban való részvétel, a győri és más csoportokkal karöltve.