1. Innen indulj
  2. »
  3. Győri találkozó 2021

Győri találkozó 2021

Kedves Társaink!

A magyarországi Anonim Alkoholisták 26. Országos Találkozóját ebben az évben Győrben, július 9. és 11. között rendezi meg a magyarországi A.A. közösség, a győri csoportok, és néhány további, a Pannon Régióhoz tartozó csoport szervezésével. A legfontosabb tudnivalókat a lent látható meghívó tartalmazza. A találkozóval kapcsolatos további esetleges hírek, bejelentések ugyancsak ezen a honlapon fognak megjelenni.

Kérjük a Felsőbb Erő segítségét, hogy találkozónk az idén zökkenőmentesen megvalósulhasson, mindannyiunk józanodását segítve.

A találkozó helyszíne

A találkozó helyszínét a győri Széchenyi István Egyetem biztosítja. A meghívón megtalálhatók a legfontosabb tudnivalók a regisztrációval, a szállással, étkezéssel és a találkozó tervezett programjával kapcsolatban. A meghívó pdf formában innen letölthető, melynek mérete A3, ezt nyomtatás előtt vegyétek figyelembe!

Regisztráció a találkozón való részvételre

Felhívjuk a figyelmet, hogy a regisztráció a találkozón való részvételre kizárólag a honlapunkon, 2021. április 1-től elérhető űrlapon keresztül lesz lehetséges, 2021. április 1-étől 2021. május 9-ig bezárólag.

Regisztráció a szálláshelyre

A szállásra külön, majd a helyszínen kell bejelentkezned egy bejelentő lap kitöltésével. A szállás bejelentőt innen letöltheted és előre kitöltheted, amivel meg tudod gyorsítani a bejelentkezést. A nyomtatáshoz jó ha tudod, hogy a fájl formátuma pdf, a tartalma színes, a szükséges papír mérete A4.

Egyéb információ

A találkozónkkal azonos időben és helyszínen az Al-Anon és az ACA is országos találkozót tart, melynek programját itt olvashatjátok.

 

gyori-talalkozo-2021-webre