Friss információ a győri találkozóról

A magyarországi A.A. Közösség legnagyobb eseménye 2021-ben a 26. Országos Találkozó lesz, melynek szervezése gőzerővel folyik. A régió szervezőbizottsága folyamatosan figyeli a mindenkori országos rendelkezéseket.

Kedves Társaink!

A magyarországi A.A. Közösség legnagyobb eseménye 2021-ben kétségkívül a 26. Országos Találkozó lesz, melynek megtartására, úgy tűnik, hogy a rendkívüli járványhelyzet jelenlegi állásának függvényében valóban sor kerülhet – közösségünk legnagyobb örömére. A Találkozó szervezése természetesen gőzerővel folyik, a győri csoportok, illetve néhány környékbeli csoport tagjainak aktív közreműködésével. A régió szervezőbizottsága folyamatosan figyeli a mindenkori országos rendelkezéseket (ezekről nem a közösségi oldalakról, hanem kizárólag a Magyar Közlönyből célszerű tájékozódni), melyek általánosságban a különböző rendezvényekre, így Találkozónkra is vonatkozhatnak.

Mivel a legfrissebb bejelentés szerint általában a nagyobb rendezvényeken való részvétel feltétele legalább augusztusig az oltottság, vagy a fertőzésen való átesettség igazolása lesz, nyomatékosan kérünk Benneteket, hogy – amennyiben a Találkozón részt szeretnétek venni – erről idejében gondoskodjatok. Sokan fordulnak társaink közül a szervezőbizottsághoz ezzel kapcsolatos kérdéseikkel: a szervezőbizottság kizárólag a Találkozó programjának, illetve az ezzel kapcsolatos szállás, étkezés és parkolás lebonyolításának megszervezésével foglalkozik, a rendezvény helyszínére való belépés követelményeit illetően mindenkor a majdani országos szabályokat kell követni. Ezúton is tisztelettel kérünk Benneteket, hogy a részvételt esetleg megnehezítő körülményekkel, feltételekkel, hátrányos megkülönböztetéssel, stb. kapcsolatos aggályaitokat, vádjaitokat ne a szervezőkre zúdítsátok – az ő feladatuk ebben a rendkívüli helyzetben az, hogy a rendezvény teljes programja zökkenőmentesen, az A.A. tagság megelégedésére, és közös józanodásunk elősegítésére megvalósulhasson.

Ebben nagy segítséget jelent, ha mielőbb regisztráltok a https://pannonaa.hu honlap regisztrációs oldalán keresztül. Felhívjuk a figyelmet, hogy a regisztráció semmiféle kötelezettséggel nem jár – a regisztrációt meg lehet változtatni, és meg is lehet szüntetni, amennyiben mégis nehézségek merülnek fel a részvételt illetően. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a szervezők – a helyszínt biztosító intézménnyel egyetértésben – a regisztráció határidejét május 30-ig meghosszabbítják.

A szervezők azoknak a társainknak is szeretnének segíteni a Találkozó programjának követésében, akik valamilyen oknál fogva nem vehetnek személyesen részt a rendezvényeken. Nekik meg akarjuk teremteni az online hozzáférés lehetőségét – ennek részleteiről, illetve az online linkhez való hozzájutás módjáról időben értesítünk minden érdeklődőt. Az A.A. online találkozóiról, ezek lebonyolításának részleteiről az érdeklődők az interneten tájékozódhatnak: például a https://aavirtualconventionbiarritz.com/ oldalon egy küszöbön álló nagyszabású eseményről olvashattok.

A Találkozóval kapcsolatos kérdéseiteket továbbra is a szallas2021aa@gmail.com címre, esetleg a honlap info@pannonaa.hu információs e-mail címére küldhetitek el, amelyeket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.